خانه / علوم انسانی / پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن

پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن

پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن


  گندم  خوب بدون آفت   – برنج خوشبوي گيلان و   شيراز و پيشاور هند،   – گوشت  گوسفند يك ‌ ساله و بزغاله شش ‌ ماهه و گوساله يك ‌ ساله و كبك و درّاج و تيهو و مرغ ‌ بچه و خروس ‌ بچه و ماهي سفيد تازه و قزل ‌ آلا به شرط آن ‌ كه در حركت بوده باشند،   شيريني ‌ هاي ملايم  از شكر و بادام، ميوه ‌ هاي تر چون انجير و انگور  پيش از غذا و انار ملس پس از غذا و خربزه ميان دو غذا و رطب تازه به شرط آن ‌ كه در همان بلد رشد كنند. ž سوءمزاج صفراوی: غذاهای مرطب بارد مانند خورشت کدو، سوپ جو و ترشی‌های مرطب مانند تمرهندی و نارنج و غوره  ž سوءمزاج دموی: غذاهای سرد و قليل الغذا مانند غذاهای ترش ž سوءمزاج بلغمی:  مزاج به غذای گرم و لطیف مثل گوشت گنجشک و کبک با دارچین و زیره ž سوء مزاج‌ سوداوی:  غذاهای رطوبت‌بخشِ معتدل مانند گوشت بره و زرده تخم مرغ   فرمت : powerpoint تعداد اسلاید : ۸۲ …

درباره‌ی Behdadkhakzad

همچنین ببینید

تحقیق دلايل بر لزوم معاد

تحقیق دلايل بر لزوم معاد دانـلـود تـحقیـق بـا عـنـوان، دلايل بر لزوم معاد، بخشی از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *