پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن
گندم خوب بدون آفت – برنج خوشبوي گيلان و شيراز و پيشاور هند، – گوشت گوسفند يك ساله و بزغاله شش ماهه و گوساله يك ساله و كبك و درّاج و تيهو و مرغ بچه و خروس بچه و ماهي سفيد تازه و قزل آلا به شرط آن كه در حركت بوده باشند، شيريني هاي ملايم از شكر و بادام، ميوه هاي تر چون انجير و انگور پيش از غذا و انار ملس پس از غذا و خربزه ميان دو غذا و رطب تازه به شرط آن كه در همان بلد رشد كنند. سوءمزاج صفراوی: غذاهای مرطب بارد مانند خورشت کدو، سوپ جو و ترشیهای مرطب مانند تمرهندی و نارنج و غوره سوءمزاج دموی: غذاهای سرد و قليل الغذا مانند غذاهای ترش سوءمزاج بلغمی: مزاج به غذای گرم و لطیف مثل گوشت گنجشک و کبک با دارچین و زیره سوء مزاج سوداوی: غذاهای رطوبتبخشِ معتدل مانند گوشت بره و زرده تخم مرغ فرمت : powerpoint تعداد اسلاید : ۸۲ …